Εξιχνιάστηκαν, πέντε υποθέσεις κλοπών σε οχήματα, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, 28χρονου κατηγορούμενου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών που είχε αφαιρέσει χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Οι κλοπές που είχαν γίνει από τον Μάη του 2018 μέχρι και τον περασμένο μήνα εξιχνιάστηκαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Ο 28χρονος κατηγορείται για πέντε υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. 

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 22 Μαΐου 2018 μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου 2019 είχε διαπράξει πέντε υποθέσεις κλοπών σε οχήματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα είχε αφαιρέσει από οχήματα χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.500 ευρώ.

Επιπλέον, με αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook