Ο Νίκος Βρεττός όπως τόνισε στις δηλώσεις του δεν μπόρεσε να χαρεί τα δύο γκολ απέναντι στον Πλατανιά, αφού η ομάδα του ισοφαρίστηκε. 

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, που παρουσιάστηκε με ανανεωμένο λουκ, δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι, που είχε μεγάλο ενδιαφέρον και θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε πολύ και γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα πάμε παρακάτω για να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε προερχόμενος από τον πάγκο: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για εμένα. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα να βάζεις δύο γκολ και να μην είσαι χαρούμενος».

Για το αν του έφερε γούρι το… βάψιμο των μαλλιών: «Ηταν μία ανανέωση για μένα… Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι βγει».

Για το τι έχει αλλάξει στα τελευταία δέκα παιχνίδια και η ομάδα βγάζει μία διαφορετικη και καλύτερη εικόνα: «Εχουμε έρθει πολύ πιο κοντά σαν ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και ο προπονητής σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πολύ δεμένοι και είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα οι παίκτες να μην είναι φίλοι μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κάτι που δεν κάναμε στον πρώτο γύρο και το κάνουμε τώρα. Το θεωρώ πολύ σημαντικό, γιατί έρχεσαι πιο κοντά και είναι ένα κομμάτι που παίζει και αυτό τον ρόλο του».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook