Ο Πλατανιάς θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του και να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, έχοντας όμως ακόμη ένα δύσκολο εμπόδιο. 

Οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Τάτση αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη, στο ένα από τα δύο κρητικά ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής. 

Εκτός πλάνων, λόγω τιμωρίας (κάρτες), είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μιγκέλ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ρουσσάκης και Κόρτσταμ.

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Με το αυριανό παιχνίδι ο Πλατανιάς ολοκληρώνει έναν κύκλο τριών σημαντικών αγώνων μέσα σε διάστημα εννέα ημερών και σκοπός της ομάδας μας δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα για τον τεχνικό του Πλατανιά, κ.Γιάννη Τάτση, δεν λείπουν καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας και του πρωταθλήματος, Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Οσον αφορά στη σημερινή τελευταία προπόνηση, δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις ενεργοποίησης, καθώς και στην ομαδική τακτική. Στο πρόγραμμα πήραν κανονικά μέρος όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Κόρτσταμ και τον Ρουσσάκη.

Οι παίκτες μας ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το μεσημέρι στο Μάλεμε, όπου θα γνωστοποιηθεί και η αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook