Παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το λάθος του Μπούρμπου, ο ΟΦΗ συνήλθε γρήγορα και επικράτησε με 3 -1 του Ιωνικού στο παιχνίδι που έληξε πριν από λίγο στο Γεντί Κουλέ. Το Κρητικό συγκρότημα άφησε εντυπώσεις για το μέλλον, ενώ άξιο αναφορά αποτελούν τα δύο γκολ που πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Λεωνίδας Καμπάνταης αλλά και η σπουδαία εμφάνιση του Φώτη Παπουλή που δικαίως κέρδισε το χειροκρότημα των τεσσάρων χιλιάδων φίλων του ΟΦΗ που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Το ματς ξεκίνησε στραβά καθώς μόλις στο 12’ ο Μπούμπος έκανε λάθος γύρισμα στον Κασμερίδη, ο Βλάχος το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό δεν πάγωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό, κυριάρχησαν και πέτυχαν στο 25’ γκολ με τον Καμπάνταη που κακώς ο διαιτητής δεν το μέτρησε με την αιτιολογία ότι έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ρούσεφ λίγο έλειψε να σκοράρει από εκτέλεση φάουλ και στο 31’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Παπουλής έκανε το σουτ, ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε ενστικτωδώς και ο Αγρίτης που καιροφυλακτούσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43’ οι ασπρόμαυροι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Αγρίτης σούταρε, ο Θεοδωρόπουλος και πάλι θα διώξει άτσαλα, ο Λεωνίδας Καμπάνταης από κοντά θα πετύχει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισε με το ίδιο μοτίβο. Στο 68’ καρποφόρησε η υπεροχή του και ο Καμπάνταης έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του και δύο τα δικά του.

Το 3 – 1 έριξε τον ρυθμό του αγώνα αφού ο μεν ΟΦΗ περίμενε τον αντίπαλο, ο δεν Ιωνικός είχε συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα. Λίγο πριν τη λήξη ο Πίτσος έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο γκολ, καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κασμερίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Αγρίτης, Καμπάνταης, Ρούσεφ, Παπουλής, Μπούρμπος (46’ Γεωργίου), Χαριτωνίδης, Κατσικογιάννης (83’Μπουλούτ).

Ιωνικός (Μ. Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Χατζής (65’ Κυπριανού), Λαμπρόπουλος, Αρβανίτης, Ανυφαντάκης, Δελήμπασης, Πολίτης, Πασσάς, Βλάχος, Σπυριδάκης (46’ Ερρίκος), Τόμας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook