Ο επιχειρηματίας κατέληξε δύο μέρες μετά από τη 12ωρη επέμβαση από αλλεργικό σοκ

Ένας άνδρας από την Ινδία ήθελε να αναπληρώσει τις χαμένες τρίχες στο κεφάλι του, η ανυπομονησία του όμως του στοίχισε τη ζωή. Ζήτησε να του εμφυτευτούν 9.000 τρίχες, ενώ ο ανώτερος αριθμός σε μία συνεδρία είναι 3000 σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ο 43χρονος επιχειρηματίας Shrawan Kumar Choudhary σύμφωνα με το timesofindia.indiatimes.com άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από μεταμόσχευση μαλλιών διάρκειας 12 ωρών στο Μουμπάι.

Σαράντα ώρες μετά την επέμβαση παρουσίασε επιπλοκές, εμφανίζοντας συμπτώματα δύσπνοιας και οίδημα στο λαιμό και το πρόσωπο του. Μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και κατέληξε από αλλεργικό σοκ το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με αξιωματούχο του νοσοκομείου.

Όπως ανακοίνωσε η κλινική που είχε απευθυνθεί για τη μεταμόσχευση μαλλιών ο 43χρονος εκείνος ζήτησε να του εμφυτευτούν 9.000 τρίχες, ενώ ο ανώτερος αριθμός σε μία συνεδρία είναι 3.000. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο γιατρός συμφώνησε σε κάτι τέτοιο.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία καταχώρησε το θάνατο ως ατύχημα ενώ βρίσκεται σε διαδικασία η έρευνα για το αν υπάρχει ιατρική αμέλεια.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook