Τα μαζεύει μετά τον σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις στα social media ο ταξιτζής που το πρωί της Πέμπτης αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα, που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της, πρώην ανώτατο αξιωματικό της αεροπορίας.

Η γυναίκα τελικά κατέληξε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, όπως και ο Αντιπτέραρχος, οποίος συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο ταξιτζής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατακριτέα πράξη του, αποδίδοντας την εν λόγω ενέργεια στον… πανικό που τον κατέβαλε. Επιχείρησε να περιγράψει τον εαυτό του ως «οικογενειάρχη», που «δεν είναι τέτοιος άνθρωπος». Και επέμεινε πως δεν επέτρεψε στην αδικοχαμένη γυναίκα να επιβιβαστεί στο όχημά του, γιατί δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, ασχέτως εάν ήταν σταθμευμένος πολύ κοντά στο σημείο που σημειώθηκε η πρωτοφανής τραγωδία.

«Όλη μέρα δουλεύω για να βγάλω το καλύτερο για το παιδί μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός  και υποστηρίζει ότι έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από μια παρεξήγηση.

«Δεν ξέρω τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», είπε και συνέχισε «μπαίνει μια γυναίκα μέσα και δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα βγείτε έξω γιατί δεν ήξερα». «Αυτά που είπα ήταν πάνω στο άγχος μου, πάνω στην τρέλα, τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος».

Όπως εξηγεί, όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα την ώρα που περίμενε κάποιον πελάτη με προγραμματισμένο ραντεβού και όπως ισχυρίζεται η αντίδρασή του να ζητήσει από την γυναίκα να βγει από το ταξί ήταν στην αρχή όταν δεν είχε εικόνα του τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο όταν είδε την πραγματική διάσταση της κατάστασης προσπάθησε να βοηθήσει αλλά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όπως εξηγεί το λάθος του, ήταν που είχε τρομοκρατηθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook