Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 28th International Health & Fitness Congress (IHFC) στις 15-17 Μαρτίου, στο Συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί παρευρέθηκε ως εισηγητής, μεταξύ άλλων, ο Χανιώτης Λιονάκης Γιώργος, με κεντρικό θέμα της ομιλίας του το πως διαβάζουμε την ετικέτα ενός συμπληρώματος. 

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία, πάντρεψε τις γνώσεις του με τους νόμους της αγοράς και ανέλυσε τη νομοθεσία μεταξύ των διαφόρων χωρών και ηπείρων, το πως υπολογίζουμε σωστά τα μακροθρεπτικά συστατικά και τα ποσοστά αυτών σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, τι είναι και πως διαβάζουμε ένα blend και πως διαμορφώνονται οι ετικέτες βάση της νομοθεσίας της κάθε χώρας.

Το International Health & Fitness Congress (IHFC) διοργανώνεται από την Grafts Hellas και αποτελεί το ετήσιο συνέδριο-θεσμό για το Fitness σε Ελλάδα, Κύπρο και ΝΑ Ευρώπη, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο 800+ συμμετέχοντες και επισκέπτες από 10+ χώρες, και κορυφαίους ειδικούς της βιομηχανίας του Fitness από Ευρώπη, ΗΠΑ και Μ.Ανατολή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook