Τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του παρουσίασε χθες σε πλήθος φίλων και στελεχών της Ε.Μ.Α.Α.Κ. {Ενωτική Μαχητική Ανεξάρτητη Αποκορονιώτικη Κίνηση{ στην αίθουσα του Δημαρχείου Αποκορώνου στις Βρύσες , ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης , ο οποίος και επίσημα θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος.

Απευθυνόμενος προς τις δημότισσες και δημότες του Δήμου Αποκορώνου  τόνισε  χαρακτηριστικά ο κ. Κουκιανάκης  ότι : «Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας, ήμασταν οι φτωχοί συγγενείς του αυτοδιοικητικού γίγνεσθαι, όπου κι αν πηγαίναμε. Όμως, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και στόχευση αποδείξαμε σε όλους το αντίθετο» .Είδαμε τον καθένα ξεχωριστά στα μάτια. Δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανέναν. Τα τελευταία χρόνια ήρθε μία ανοδική πορεία, όχι τυχαία, αλλά γιατί όλοι βοηθήσαμε σε αυτό. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους στον Αποκόρωνα! Δεν πρόκειται να συρθούμε εγώ και οι συνεργάτες μου σε στείρες αντιπαραθέσεις που δεν βοηθούν τον τόπο μας», πρόσθεσε.

“Είναι πλέον δεδομένο και αποτυπωμένο ξεκάθαρα στην σκέψη κάθε καλοπροαίρετου δημότη μας αλλά και ευρύτερα στο Χανιώτικο λαό, ότι ο Αποκόρωνας είναι παρό , σοβαρός και ανταγωνιστικός διεκδικώντας αλλά και πετυχαίνοντας πλέον αυτά που του ανήκουν . Η κοινωνία  είναι ενωμένη και ήρεμη, ο τόπος πιστεύει  πια στις δυνατότητες του. Δεν ήρθε μόνο η αισιοδοξία στο Δήμο μας, ήρθαν και τα καλά  αποτελέσματα. Αξιοποιήσαμε όλες τις οικονομικές και θεσμικές δυνατότητες  και ενισχύσαμε τον κεντρικό μας ρόλο με την ανάπτυξη αποτελεσματικών συνεργασιών – Περιφέρεια Κρήτης και λοιπούς θεσμικούς φορείς”, κατέληξε ο κ. Κουκιανάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook