Οι καταγγελίες δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και παρουσιάζουν τα γεγονότα διογκωμένα, υποστηρίζει η γηπεδούχος ομάδα σε ανακοίνωσή της απαντώντας σε καταγγελία για περιστατικό βίας.

Σε απάντηση της καταγγελίας η οποία έγινε με αφορμή δήθεν περιστατικό βίας σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, η γηπεδούχος ομάδα επιθυμεί να τονίσει τα εξής:

“Όσα καταγγέλθηκαν, δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την αλήθεια, παρουσιάζοντας τα γεγονότα διογκωμένα και παραθέτοντας ανύπαρκτες και ψευδείς λεπτομέρειες.

Ουδέποτε συνέβησαν στο γήπεδό μας τα ακραία περιστατικά που αναφέρονται στην ανακοίνωση, ενώ όποια ένταση πήγε να δημιουργηθεί, αντιμετωπίστηκε άμεσα και ψύχραιμα από μέλη της ομάδας μας, που απομάκρυναν τα εμπλεκόμενα άτομα. Η δε συνεργασία μας με τη φιλοξενούμενη ομάδα ήταν άψογη.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε σε τι αποσκοπεί η παρουσίαση ψευδών περιστατικών, ανήκουστα για το γήπεδό μας, τα οποία αμαυρώνουν όμως την κάθε προσπάθειά μας.

Η έδρα μας αποτελεί υπόδειγμα στα τοπικά πρωταθλήματα, προσφέροντας πάντοτε άψογη φιλοξενία στις ομάδες και δεν έχει ουδέποτε γίνει η ομάδα μας δέκτης σχετικών παραπόνων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook