\”Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια-δεν πληρώνουμε την κρίση τους.\” Τα παραπάνω επισημαίνουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι \”Αγανακτισμένοι\” των Χανίων καλώντας παράλληλα τους Χανιώτες να λάβουν μέρος στις \”ανοιχτές συνελεύσεις γειτονιών, ώστε μαζικά και συλλογικά να συγκροτηθούν εστίες ανυπακοής στα νέα χαράτσια.\”

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

\”Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια-δεν πληρώνουμε την κρίση τους. Δεν θα ανεχθούμε να ληστεύετε τα βιβλία των παιδιών μας. Δεν θα ανεχτούμε τουλάχιστον 2 ανέργους σε κάθε οικογένεια. 

Δεν θα ανεχθούμε να στερείτε στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, το ρεύμα.

Δεν θα σας αφήσουμε να μας μετατρέψετε σε ανθρώπους των σπηλαίων. Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή με πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά. Καλούμε τους εργαζόμενους, όλο τον λαό και τους φορείς του μαζικού κινήματος, σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στις έκτακτες ληστρικές εισφορές, οι οποίες μόνο έκτακτες δεν είναι καθώς το τέλος ακινήτων ισχύει για 2 χρόνια ενώ η έκτακτη εισφορά για 5!

Καλούμε σε ανοιχτές συνελεύσεις γειτονιών, ώστε μαζικά και συλλογικά να συγκροτηθούν εστίες ανυπακοής στα νέα χαράτσια. Είναι μία από τις πρωτοβουλίες που θέλουν να συνενώσουν τα διάφορα αγωνιζόμενα κομμάτια που παλεύουν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. 

Συγκεντρωνόμαστε α) την Πέμπτη 29/9 στις 20.30, στην Νέα Χώρα, στα Πευκάκια β) την Παρασκευή 30/9, στις 20.30, στην  Αμπεριά, στο πάρκο Αμπεριάς.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!

Να επιστρέψουμε στους δρόμους και τις πλατείες, να γιγαντώσουμε τις διαδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις, να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, για να ανατρέψουμε, τα χαράτσια και τις αντιλαϊκές πολιτικές τους. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook