Το Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα, έρχεται στα Χανιά, το τριήμερο 10-11-12 Μαϊου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς.

Εκεί θα συγκεντρωθούν αλμυρές και γλυκές γεύσεις, ethnic κουζίνες, παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, αλλά και γεύσεις από άλλα μέρη της Ελλάδας, ικανές να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.

Παράλληλα θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος δωρεάν παιδότοπος, 14 live μπάντες, πολυάριθμοι djs και εντυπωσιακά χορευτικά, που θα διασκεδάζουν το κοινό καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Η είσοδος (με μπύρα ή αναψυκτικό) θα κοστίζει 4 ευρώ (δωρεάν για παιδιά έως 11 ετών) ενώ οι τιμές των πιάτων δε θα ξεπερνούν τα 5 ευρώ ανά μερίδα.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του τη Παρασκευή στις 17.00 και τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 19.00. Το Σάββατο και την Κυριακή το φεστιβάλ θα λειτουργήσει από τις 12.00 έως τις 23.00.

Special guest, ο καταξιωμένος Χανιώτης chef Μανώλης Παπουτσάκης, ο οποίος θα εγκαινιάσει και το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ φαγητού στα Χανιά.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε παρέα το πρώτο Street Food Festival της Κρήτης.

Διοργάνωση: Chillin Events & All in Chania
Κεντρικοί χορηγοί: Alfa Beer / Coca Cola

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες www.street-food-festival-chania.gr και fb: Street Food Festival Chania / instagram: street_food_festival_chania

Τηλ. διοργανωτών: 28210 44127  / Κιν. 6979115513 – 6984750299
Email: [email protected]

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook