Τι συζητήθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον προυπολογισμό αλλά και για τη Χρυσή Αυγή στα Χανιά

Στις 12.000 διαμορφώθηκε ο προυπολογισμός του δήμου για τις εκλογές από τις 5.000 ευρώ που είχαν υπολογισθεί στην αρχή, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. 

Το θέμα της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου Χανίων για το οικονομικό έτος 2019, συζητήθηκε στα εντός ημερησίας διάταξης. Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μαράκης, τα έξοδα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχαν υπολογισθεί στις 5.000 ευρώ ενώ έγινε μεταβολή στις 12.000 ευρώ.

Ο κ. Μαράκης, σε ερώτηση της κ. Αγγελάκη, ανέφερε ότι για πρώτη φορά οι κάλπες θα είναι τέσσερις και θα αφορούν τις δημοτικές, τις περιφερειακές, τις ευρωεκλογές και της κοινότητας, οπότε ο δήμος θα κληθεί να τυπώσει ψηφοδέλτια για τις εννέα μονοεδρικές κοινότητες. Η κ. Αγγελάκη, υπογράμμισε ότι το ποσό είναι μεγάλο ενώ το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, εφόσον η κ. Αγγελάκη δήλωσε παρούσα. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook