Ανάμεσα στους υποψηφίους αντικαταστάτες του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετεί εφημερίδα της Ηπείρου τον Γιάννη Τάτση. 

Ο 46χρονος προπονητής με καταγωγή από τα Ιωάννινα και με σημαντική παρουσία ως ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ, αλλά και ως γενικός αρχηγός και προπονητής της Κ20, έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τη φετινή του παρουσία στον Πλατανιά, τον οποίο οδήγησε στα μπαράζ για άνοδο στη Super League. 

Εκτός του Τάτση το δημοσίευμα από την εφημερίδα “ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ” αναφέρει ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις των Νίκου Παπαδόπουλου, Μπάμπη Τεννέ και Μάκη Χάβου, ενώ στο μυαλό του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Χριστοβασίλη, είναι και η περίπτωση ξένου προπονητή. 

Το δημοσίευμα που αναφέρεται στον Γ. Τάτση έχει ως εξής: «Ενα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Γιάννη Τάτση, του Γιαννιώτη προπονητή, ο οποίος οδήγησε τον Πλατανιά μέχρι τα μπαράζ, εκεί όπου θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ για μια θέση στη Super League.

Ο Τάτσης έχει το προφίλ του νέου και φιλόδοξου τεχνικού, ενώ στα υπέρ του φυσικά είναι και το γεγονός ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, έχοντας διατελέσει γενικός αρχηγός και προπονητής της Κ20, πέρα φυσικά από τα πετυχημένα ποδοσφαιρικά χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Ηπειρωτών».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook