Με την παρουσία του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη αλλά και των μελών της διοίκησης κ.κ Χαρωνίτη , Δασκαλάκη και Δημ. Παπουτσάκη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Ο Απ. Παπουτσάκης παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση αλλά ούτε ο ίδιος ούτε κάποιο άλλο από τα μέλη της διοίκησης που ήταν παρόντες δεν μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Ντάτομο που δεν είχε πάρει μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης για προληπτικούς λόγους επέστρεψε την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι το μοναδικό πρόβλημα για τον Εργοτέλη εν όψει ΟΦΗ θα είναι η απουσία του Σέρχιο Λεάλ που την Πέμπτη συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί, με προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα, στην οποία δεν θα είναι ο Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Στο μεταξύ η απόφαση της διοίκησης του Εργοτέλη να μην πάρει εισιτήρια για τον αγώνα, δεν πτόησε τους φίλους της ομάδας “alternatives”, οι οποίοι έκαναν προσπάθεια, μιλώντας με ανθρώπους του ΟΦΗ να τους επιτραπεί η είσοδος στη θύρα 6 του «Θ. Βαρδινογιάννης», η οποία προορίζετο για να τους φιλοξενήσει. Μολονότι οι παράγοντες του ΟΦΗ είναι θετικοί σε αυτό, η απόφαση είναι καθαρά της αστυνομίας και μόνο για το αν θα επιτρέψει ή όχι την παρουσία οργανωμένων του Εργοτέλη στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook