Το… σίριαλ έλαβε τέλος, η αναδιάρθρωση ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και έτσι αναμένεται πλέον ο ορισμός των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά. 

Επειτα από αρκετές ημέρες αναμονής τελική τη Δευτέρα (13/05) ψηφίστηκε η τροπολογία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών. 

Τη νέα σεζόν πλέον θα υπάρχει η Super League 1 (14 ομάδες), η Super League 2 (12 ομάδες, με ανοικτό το ενδεχόμενο για 14) και η Football League με 14. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Ρυθμίσεις θεμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Με την τροπολογία απέκτησε νομική υπόσταση η απόφαση της Ε.Π.Ο. για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου και ειδικότερα θεσπίζεται νέα ενδιάμεση επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου (Super League 2), η διοργάνωση του πρωταθλήματος της οποίας ανατίθεται στον υφιστάμενο επαγγελματικό σύνδεσμο «FootballLeague» που μετονομάζεται σε «SuperLeague 2- FootballLeague». Με την ίδια τροπολογία θεσπίζεται κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των πρωταθλημάτων «SuperLeague 2- FootballLeague

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook