Το περασμένο Σάββατο 11 Μαΐου, πολλοί ήταν οι Χανιώτες έκαναν  τη στάση τους στο κατάστημα Αφοί Ζουμπουλάκη.

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη, ανοιξιάτικη, ιδανική για βόλτα και για ψώνια. Πολλοί Χανιώτες το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν μια στάση στο κατάστημα ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ στην Αναγνώστου Γογονή 155, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη ημέρα προσφορών… Την BBQ DAY!

Εδώ η μέρα προσφορών έχει το δικό της όνομα

Μετά τη μεγάλη και επιτυχημένη εκδήλωση της εταιρείας που έγινε πέρυσι με αφορμή τη συμπλήρωση του 1ου χρόνου λειτουργίας τους καταστήματος, φέτος ήρθε η ώρα να εγκαινιάσουν τη δική τους ημέρα προσφορών, η οποία φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Βαγγέλης Μπεμπής, μηχανολόγος μηχανικός και υπεύθυνος των καταστημάτων  της  εταιρείας Αφοί Ζομπουλάκη, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη ημέρα και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την ανταπόκριση αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Μετά την περσινή ανταπόκριση, που γιορτάσαμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος, αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την barbeque day (BBQ day), μία ημέρα γεμάτη προσφορές και εκπτώσεις σε όλες τις συσκευές υγραερίου, αλλά και με φαγητό και μουσική. Αυτό το κάναμε πρώτα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει και να του δώσουμε την ευκαιρία μέσα από την εκπτωτική ημέρα που καθιερώνουμε, να αγοράζει τις συσκευές του υγραερίου πιο οικονομικά. Στην BBQ day, οι εκπτώσεις ήταν της τάξης του 25% σε ψησταριές, σε εταιρείες όπως Broil King η οποία υποστήριξε την ημέρα των προσφορών,  αλλά και σε άλλες σημαντικές εταιρείες».

Οι εκπτώσεις ωστόσο δεν περιορίστηκαν μόνο στις ψησταριές αλλά αφορούσαν και όλες τις υπόλοιπες συσκευές υγραερίου, κουζίνες, εντοιχιζόμενες κουζίνες, φούρνου, αλλά και το υγραέριο κίνησης με προσφορά μείον 5 λεπτά το λίτρο.

Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το υγραέριο, τα πλεονεκτήματα της χρήσης του και την οικονομία που εξασφαλίζει, ενώ παράλληλα μπόρεσαν να κάνουν τις αγορές τους , επωφελούμενοι από σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές και όλα αυτά, με τη συνοδεία πλούσιων μεζέδων (στο grill φυσικά!) και μουσικής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος, απάντησε στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων, προχώρησε σε επίδειξη των συσκευών υγραερίου, ενώ επίσης παρουσίασε λύσεις που αφορούν στη χρήση του υγραερίου στην κατοικία, είτε πρόκειται για το μαγείρεμα, τη θέρμανση αλλά και το ζεστό νερό.

Η ημέρα έκλεισε με τη μεγάλη κλήρωση για την κουζίνα υγραερίου αξίας 450,00€, προσφορά της εταιρείας Thermogatz. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο Πατσαρίκας Στυλιανός!

Το υγραέριο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας

Τα τελευταία χρόνια, το υγραέριο κερδίζει συνεχώς έδαφος στη ζωή μας, καθώς αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές μορφές ενέργειας, προσφέροντας σημαντική οικονομία και αυτονομία, σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπεμπής «Ο κόσμος έχει αντιληφθεί την οικονομία που έχει το υγραέριο, βλέπει τα πλεονεκτήματα , που αφορούν είτε το περιβάλλον, είτε την τσέπη του, είτε την απόδοση των συσκευών».

Πλέον το υγραέριο, χρησιμοποιείτε ευρέως για οικιακή, εμπορική, βιομηχανική  χρήση, αλλά και για υγραεριοκίνηση.

Αυτό επισήμανε και ο κύριος Γιάννης Ζουμπουλάκης, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας, ο οποίος στάθηκε κυρίως στη χρήση του υγραερίου στις κατοικίες: «Στο κατάστημα μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις συσκευές υγραερίου. Όλος ο κόσμος αναγνωρίζει τα οφέλη των συσκευών υγραερίου. Ειδικευόμαστε στη θέρμανση υγραερίου και στο ζεστό νερό. Το μηχάνημα μας ζεσταίνει το νερό ακριβώς όταν το χρειαζόμαστε, άμεσα. Επίσης, υπάρχουν φούρνοι και κουζίνες αλλά και ψυγεία και φωτισμός που λειτουργεί με υγραέριο».

Το επόμενο ραντεβού, για την επόμενη BBQ DAY θα είναι περίπου σε ένα χρόνο! Ωστόσο, εσείς μη χάνετε χρόνο…

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Αφοί Ζουμπουλάκη σε Χανιά και Ρέθυμνο και βάλτε το υγραέριο στη ζωή σας, από τώρα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook