"Το μήνυμα «Νέα Εποχή», το οποίο μεταφέρεται και διαδίδεται παντού, σε κάθε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, θέλουμε να γίνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας", αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού με επικεφαλής τον Μανώλη Ντουντουλάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζεται στην ανακοίνωση "πραγματοποιούνται καθημερινές επισκέψεις στα χωριά όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πλατανιά, με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους δημότες στους χώρους της καθημερινότητάς τους, προκειμένου να υπάρχει αποτυπωμένη η πληρέστερη δυνατή εικόνα για την “αυριανή μέρα” στον Δήμο μας.

Χθες, Τρίτη 14 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης «Νέα Εποχή» και υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης συνοδευόμενος από Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους επισκέφτηκαν χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων.

Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο της παράταξης, βρέθηκε σε  Μεσκλά, Φουρνέ, Αλικιανό και Βατόλακκο όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα προβλήματα των περιοχών με τους κατοίκους, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής. Εστίασαν σε θέματα υποδομών, οδοποιίας, τόσο της δημοτικής όσο και της αγροτικής, που παραμένει σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την ύδρευση και την άρδευση. Στα Μεσκλά τα μέλη του συνδυασμού έγιναν δέκτες παραπόνων για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συνδετήριος δρόμος με τους Λάκκους, αλλά και για τα υψηλά δημοτικά τιμολόγια ύδρευσης, ενώ στο Βατόλακκο οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την συνεχώς αυξανόμενη τάση εγκατάλειψης του χωριού από τους νέους, όσο και την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό σχολείο της περιοχής που έχει μείνει με ελάχιστους μαθητές.  

Κοινό παράπονο όλων των κατοίκων των παραπάνω χωριών ήταν οι ελλιπέστατες   πιστώσεις που λαμβάνουν κάθε χρόνο οι κοινότητές τους από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Δήμου, για κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων τους (ΣΑΤΑ).   

Σήμερα οι επισκέψεις του συνδυασμού θα συνεχιστούν στα χωριά Λάκκοι, Καράνου, Πρασσές, Νέα Ρούματα, Σέμπρωνα και Σκινέ"