Μια καινοτόμα υπηρεσία SMS, ιδανική για εταιρείες – Δυνατότητα για δωρεάν δοκιμή πλατφόρμας.

Η υπηρεσία SMS.to έχει μόνο λίγους μήνες ζωής στην αγορά. Φτιάχτηκε από την Κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας Intergo Telecom Ltd και έχει μπει δυναμικά στην αγορά του επιχειρηματικού μηνύματος και αποστολής μαζικών sms και αποτέλεσε μια έκπληξη με τις δυνατότητες της.

Στους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας, η πλατφόρμα έχει πάνω από 2000 εγγραφές εταιρειών και έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ασφαλιστικών, υπεραγορών, κατασκευαστών λογισμικού και άλλων.

Έχει θέσει ψηλούς στόχους και ονειρεύεται να ανταγωνιστεί μεγάλες εταιρείες του κλάδου σε Αμερική και Ευρώπη έχοντας ξεκινήσει από την Κύπρο και την Ευρώπη προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση στις εταιρικές επικοινωνίες, παρέχοντας δυνατότητες που μέχρι ώρα δεν υπήρχαν.

Ο Διευθυντής της εταιρείας Μάριος Ιταλός λέει χαρακτηριστικά: «Μέχρι τώρα πολλές εταιρείες του κλάδου ανέβαζαν απλά μια λίστα επαφών και στέλνανε μαζικά μηνύματα. Λόγω των ραγδαίων εξελίξεων παγκοσμίως τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε κανονιστικό/ρυθμιστικό επίπεδο, αυτή η τακτική όχι μόνο δε βοηθά αλλά μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο να γίνει παράνομη/παράτυπη. Στο πλαίσιο αυτό η υπηρεσία μας ακολουθώντας αυτές τις εξελίξεις στοχεύει να βοηθήσει τις εταιρίες να ξεφύγουν από αυτές τις ξεπερασμένες τακτικές αποστολής μηνυμάτων.

Έτσι  με την χρήση της υπηρεσίας μας οι εταιρείες έχουν:

  • Συμβατότητα με τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR κ.λ.π.) με έξυπνους τρόπους αυτόματης συλλογής και αφαίρεσης ατόμων από τις λίστες επαφών με STOP SMS Toll free αριθμούς και Short-links
  • Έξυπνη μέτρηση εκστρατειών. Υπάρχει δυνατότητα να ξέρει η εταιρία για παράδειγμα τον αριθμό των ατόμων που ακολούθησαν το σύνδεσμο για τις προσφορές της εταιρίας. Επίσης ποιοι είναι οι ποιο ενεργοί χρήστες.Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό με την ειδική τεχνολογία σχεδιασμού και εκτέλεσης των εκστρατειών που αναπτύξαμε
  • Επικοινωνία με τον πελάτη σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Σήμερα έχουμε το SMS, σύντομα το Viber, το WhatsApp και όποια άλλη πλατφόρμα επικοινωνίας  θα προκύψει στο μέλλον»

Η εταιρεία Intergo Telecom είναι πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών της Κύπρου μέσω του ΓΕΡΗΕΤ με 15  υψηλά καταρτισμένους υπαλλήλους σε διάφορες χώρες του κόσμου με τα κεντρικά της γραφεία στην Πάφο.

Η  εταιρεία πιστεύει στην ανάγκη διαρκής καινοτομίας για αυτό και όλα τα κέρδη επανεπενδύονται για την βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων για αύξηση του κέρδους των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται.

Η εταιρεία είναι μία από τις λίγες Εγκεκριμένες Καινοτόμες Επιχειρήσεις στην Κύπρο όπως ορίζονται από τα κριτήρια του Υπουργείου Οικονομικών με βάση του ποσού που επενδύει σε R&D έρευνα και καινοτομία σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της.

Αναλυτικά η λίστα των σημερινών λειτουργιών της πλατφόρμας SMS.to

  • Σύγχρονη πλατφόρμα με περισσότερες λειτουργίες για μεγαλύτερη απόδοση και κερδοφορία για εσάς
  • Price Match Promise για υφιστάμενες τιμές για αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα και ανταγωνιστικές τιμές διεθνώς
  • Αυτόματη διαχείριση Opt-outs και STOPSMS για συμβατότητα με GDPR και νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων (Toll Free Numbers, Short links)
  • Πραγματοποίηση σύγκρισης μηνυμάτων με trackingurl’s (Α/Β testing) για επιλογή του πιο αποδοτικού κειμένου
  • Διαχείριση επαφών και λιστών
  • Διαφάνεια στις αναφορές(αναλυτική αναφορά μετάαπό κάθε αποστολή)
  • Καθαρισμός Βάσεων δεδομένων με υπηρεσία HLR (αφαιρέστε τους νεκρούς αριθμούς για να μην χρεώνεστε για αποτυχημένες αποστολές)
  • Ισχυρό SMS HTTP Rest API για σύνδεση με το δικό σας λογισμικό, CRM, ERP για αποστολή sms notifications κ.λ.π. 
  • Προσωποποίηση μέχρι και 5 δυναμικούς χαρακτήρες. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ {ΟΝΟΜΑ} Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ {ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ} ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ {ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ} ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ sms.to/l/12345

Εταιρείες οι οποίες θα θέλανε να χρησιμοποιήσουν την αποστολή μαζικών sms για την προώθησή τους μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία μας στο 700 700 15 ή στο [email protected] για να πάρουν προσφορά ή να πραγματοποιήσουν μια εγγραφή στο sms.to για μία δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας.

Στο επόμενο διάστημα, λίγων μηνών, αναμένονται βελτιωμένες δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων, την προσθήκη του Viber, περισσότερη πληροφορία και δυνατότητες για προώθηση μέσω μηνυμάτων καθώς και την λειτουργία 2-way SMS για πραγματοποίηση αμφίδρομων επικοινωνιών με τους πελάτες καθώς και ραγδαία διείσδυση στην αγορά της Ευρώπης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook