Μία... ανάσα, δευτερόλεπτα πριν την επιστροφή του στη Super League, οδήγησε τον Πλατανιά ο "αρχιτέκτονας" της φετινής πορείας, Γιάννης Τάτσης. 

Παρά την πίκρα της ήττας στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ηπειρώτης προπονητής εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ομάδα του, σχολιάζοντας ότι τη θαύμασε όλη η Ελλάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Εγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αυτή τη διακύμανση του σκορ και με το γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Σαν προπονητής αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή είναι μια μεγάλη περηφάνεια και μια πίκρα για το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Περηφάνεια για την προσπάθεια που έχουμε κάνει, αλλά περισσότερο εδώ που φτάσαμε και αυτό που δείξαμε. Νομίζω ότι όλη η Ελλάδα σήμερα θαύμασε την ομάδα που φτιάξαμε, τον Πλατανιά. Και στα δύο παιχνίδια προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί, να πιέσουμε ψηλά τον ΟΦΗ, να κλέψουμε μπάλες και να παίξουμε ελεύθερα. Το κάναμε και στα δύο παιχνίδια. Στο σημερινό παιχνίδι πήρε ψυχολογικό προβάδισμα ο ΟΦΗ με το 1-0. Το θετικό για μας είναι ότι δεν το βάλαμε κάτω. Ξέραμε εκ των υστέρων ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά. Το είχαμε πει πως ό,τι και να γίνει, θα έχει πολύ δρόμο και αυτό αποδείχτηκε στην πορεία. Κλείνοντας το α’ ημίχρονο και ξεκινώντας στο β’ είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα, ισοφαρίσαμε, προηγήθηκε πάλι ο ΟΦΗ και συνεχίσαμε εμείς... Στο τέλος, μπορώ να πω, ότι είναι αυτό που είπα, η πίκρα για το ότι δεχτήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, μόνο περηφάνεια για την ομάδα μου. Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ».

Για το αν αυτή η χρονιά είναι παρακαταθήκη για την επόμενη: «Αυτό έχει να κάνει με το σχεδιασμό, με την επόμενη μέρα. Προσωπικά δεν έχω κάνει ακόμη κάποια κουβέντα με τη διοίκηση της ομάδας, πάντως, η εικόνα του φετινού πρωταθλήματος και ειδικότερα στα μπαράζ είναι ότι τα παιδιά πήραν εμπειρίες και έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο».

Για το αν συμφωνεί ότι αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν διαφήμιση για το κρητικό ποδόσφαιρο: «Νομίζω ότι ήταν, ακριβώς έτσι. Είμαι σίγουρος ότι όλη η Ελλάδα απόλαυσε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για το αν θέλει να συνεχίσει στον Πλατανιά: «Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι μια ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία και δεν μπορώ να είμαι αχάριστος. Μια ζωή, σαν ποδοσφαιριστής και τώρα σαν προπονητής είμαι ταπεινός. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πλατανιάς γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έδωσαν την ευκαιρία για ν’ αποδείξω αν είμαι καλός προπονητής ή όχι».