Είμαστε μόλις δύο μέρες πριν τις εκλογές. Ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Αποφάσεις όλων μας, αποφάσεις για το μέλλον της πόλης μας.

Ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά όλοι για ένα καλύτερο αύριο.

Η συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές στις 26 Μαΐου ως υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, βασίζεται στην απέραντη αγάπη μου για την πόλη μας και στην πίστη της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο Άρης Παπαδογιάννης μαζί με την αυτοδιοικητική πρωτοβουλία “Η Απάντηση…. τα Χανιά μας”. Πιστεύω πως είναι ώρα ευθύνης και προοπτικής.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει ως στόχο τη στήριξη της κοινωνίας, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και των δικαιωμάτων των πολιτών. Αποτελεί πρόκληση για μένα η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για το κοινό καλό με ήθος, εντιμότητα και αλληλεγγύη.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου. Η επαγγελματική μου εξέλιξη και σταδιοδρομία, αποδεικνύει την μεθοδικότητα στον τρόπο δουλειάς μου, την εργατικότητα μου, την καινοτομία στην επίλυση προβλημάτων με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.  Προσθέτοντας την αγάπη μου για τον τόπο μου και την απεριόριστη διάθεση προσφοράς πιστεύω ότι η συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική!

Σας καλώ όλους να συνδράμετε με την ενεργό συμμετοχή σας.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ !

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook