Πνεύμα συνεργασίας και συνεργειών για το μέλλον του δήμου Χανίων

Στο 9ο δημοτικό σχολείο Χαλέπας άσκησε λίγο πριν τις 11 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης.

Ο κ. Δαμιανάκης σε δήλωσή του επεσήμανε την ανάγκη συνεργειών για να έχει ο δήμος καλή προοπτική ενώ δεσμεύτηκε προς τους συνδημότες του οτι θα βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία τους.

“Σήμερα οι συνδημότες μας με την ψήφο τους θα καθορίσουν την προοπτική του δήμου μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Είμαι βέβαιος οτι θα μας αξιολογήσουν όλους γιατί το μέλλον του δήμου δεν εξαρτάται μόνο από έναν, εξαρτάται από πολλούς.  Με συνέργειες, με αγαστή συνεργασία, με πρόγραμμα και αν θέλετε με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όλων εκείνων των απαραίτητων που πρέπει να κάνουμε άμέσα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω οτι οι πολίτες θα μας αξιολογήσουν όλους και θα μας κρίνουν όλους. Αυτό που δεσμεύομαι είναι οτι θα είμαι πάντα στην υπηρεσία των συνδημοτών μας, σε συνεργασία με τους συνυποψηφίους μου, γιατί αυτό απαιτεί, απατεί, το τονίζω δύο φορές η καλή προοπτική του δήμου Χανίων”, ανέφερε ο κ. Δαμιανάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook