«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συντριπτική νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη Νέα Δημοκρατία και υποσχέθηκε ότι ο αγώνας για την ολοκληρωτική αλλαγή στην πολιτική σκηνή της χώρας θα συνεχιστεί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του μετά τις Ευρωεκλογές τόνισε ότι η Ελλάδα έστειλε ένα καθαρό μήνυμα σε όλους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη Νέα Δημοκρατία και υποσχέθηκε ότι ο αγώνας για την ολοκληρωτική αλλαγή στην πολιτική σκηνή της χώρας θα συνεχιστεί.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση με νωπή εμπιστοσύνη που να διασφαλίζει τη σταθερότητα. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του, πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των Εκλογών 2019.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και ανέφερε ότι η «αλλαγή για την οποία μίλησα στην προεκλογική περίοδο ήδη ξεκίνησε. Σας παρουσίασα το πρόγραμμά μας και σας υποσχέθηκα ότι θα εργαστώ σκληρά για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει», ανέφερε και ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους.