Συνεδριάζει την Τετάρτη η παράταξη για να καθορίσει μεταξύ άλλων τη στάση στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής

Εξελίξεις και αναπροσαρμογές στην δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος” με επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή, φαίνεται οτι δρομολογεί το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών για το δήμο Χανίων, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γινει συνέλευση της παράταξης όπου θα καθοριστεί και τη στάση θα τηρήσει στην επαναληπτική εκλογή.

Η δημοτική κίνηση, “έχασε” το ένα τρίτο της εκλογικής της δύναμης σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2014 που είχε “τερματίσει” πέμπτη με ποσοστό 15, 83%, ενώ η ετυμηγορία των δημοτών την περασμένη Κυριακή, τους κατέταξε έκτους με ποσοστό 5,61%%, 

Σήμερα, ο επικεφαλής της παράταξης, με ανακοίνωσή του, σημειώνει οτι το “το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής ήταν για την κίνησή προφανώς δυσμενές” ενώ προμηνύει εξελιξεις σημειώνοντας οτι το αποτέλεσμα αυτό “επιβάλλει να το αναλύσουμε και να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογές”. 

Η ανακοίνωση του κ. Σαρρή συνεχίζει, αναφέροντας οτι την Τετάρτη, θα γίνει συνέλευση της κίνησης, με στόχο να διαγνωστούν τα αίτια της χαμηλής εκλογική επίδοσης αλλά και να αποφασιστεί η στάση της παράταξης στην επαναληπτική εκλογή.

“Αυτό ακριβώς ξεκινάμε να κάνουμε έτσι όπως πάντα κάναμε, δηλαδή συγκροτημένα, ανοιχτά και συλλογικά, την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε η συνέλευση της κίνησης θα ψηλαφήσει τις ερμηνείες και τα αίτια της εκλογικής μας επίδοσης και θα θέσει την κατεύθυνση της στάσης μας στο μέλλον αλλά και στην επαναληπτική εκλογή.

Μέχρι τότε θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά εκείνες και εκείνους που ακολούθησαν τον προγραμματικό μας λόγο, βοήθησαν την εκλογική μας καμπάνια και έφτασαν μέχρι την κάλπη της Πρωτοβουλίας Πολιτών. Ο σκληρός αγώνας που δώσαμε δεν είχε το ανάλογο εκλογικό αντίκρυσμα αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένας καλός αγώνας, με λίγα μέσα αλλά με ευθύνη, αξιοπρέπεια και προσήλωση στις ανάγκες των δημοτών. Αυτό ήταν και παραμένει σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε επιλογή μας στο μέλλον”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook