Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παλαιόχωρας αποτελεί ο προπονητής Αστέριος Θέμελης. 

Με γραπτή του δήλωση έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη σελινιώτικη ομάδα, που μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Γ’ Εθνική επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία. Δήλωση αποχώρησης υπήρξε και από τον άμεσο συνεργάτη του, Γιώργο Ζερβουδάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στον ΑΟΠ. 

Η δήλωση του Α. Θέμελη:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που είχαμε στον πρόεδρο της ομάδας Σήφη Δελάκη όπως και στα μέλη της διοίκησης Τσατσαρωνάκη Γ., Μετζιδάκη Χ., Τσιριντάνη Β. και Δαμοράκη Α., αλλά και σε όλη την κοινωνία της Παλαόχωρας για την αγάπη και την εκτίμηση που έδειξε στο πρόσωπο το δικό μου αλλά και της οικογένειάς μου… Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα όπως και στους 2 άξιους συνεργάτες μου Ζερβουδάκη Γ. και Νικολαΐδη Κ…. 

Να ευχηθώ στην ομάδα μόνο επιτυχίες… 

Φεύγω σαν φίλος μα πάνω από όλα σαν ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ αυτού του πανέμορφου μέρους όπως και της ομορφιάς των ανθρώπων του!!!

Με εκτίμηση 
Αστεριος Θέμελης

Η δήλωση του Γ. Ζερβουδάκη:

Σήμερα ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία μου στην ομάδα της Παλαιόχωρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου Αστέριο Θέμελη, Κώστα Νικολαΐδη και Βασίλη Τσαρτσίδη, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τη διοίκησή της. Ιδιαίτερα τους Γιάννη Τσατσαρωνάκη, Χρήστο Μετζιδακη και Βαγγέλη Τσιριντάνη, για τη συνεργασία που είχαμε αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Εύχομαι – αλλά και είμαι σίγουρος ότι – η ομάδα με πρωτεργάτη το φυσικό ηγέτη της, τον πρόεδρο Σήφη Δελάκη, όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα παραμείνει πρωταγωνίστρια και θα συνεχίσει να κάνει υπερήφανο το Σέλινο αλλά και όλα τα Χανιά.

Τέλος άφησα τον κόσμο της Παλαιόχωρας που, εκτός του ότι θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη προς το πρόσωπό μας όλο τον χρόνο, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη που η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα επόμενα χρόνια να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Είμαι ένας από εσάς πλέον! 

Καλή τύχη με εκτίμηση και σεβασμό 
Ζερβουδάκης Γιώργος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook