Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Παιδείας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στέλνει τις ευχές του στους μαθητές που ρίχνονται στην μάχη των πανελληνίων εξετάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ευχόμαστε  καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με ηρεμία, νηφάλια σκέψη και καθαρό μυαλό, να περάσουν αυτή την δοκιμασία με αισιοδοξία, θετική σκέψη και να αποκομίσουν τα οφέλη της μεγάλης, κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας τους .

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία ευχόμαστε και στους γονείς και τις οικογένειες των μαθητών που και αυτοί στάθηκαν δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια των παιδιών τους, μοιράστηκαν τις αγωνίες τους  και συνέδραμαν και υποστήριξαν με κάθε μέσο την προσπάθεια τους.

Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς παρά τις αντίξοες συνθήκες,  έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο λειτούργημα τους , αλλά και σε όλους εκείνους που συμβάλλουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην επιτυχή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αυτές τις μέρες μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει μια νέα σελίδα για το μέλλον της αλλά και για το μέλλον του τόπου μας. Μας αφορά όλους και στεκόμαστε αρωγοί σε αυτή τους την  προσπάθεια,  ευχόμενοι μια μεγάλη επιτυχία.