Σε μια απαράδεκτη κίνηση φέρεται να προχώρησαν οι εργοδότες αλλά και οι συνάδελφοι μαθητών που φοιτούσαν στο εσπερινό ΓΕΛ Χανίων και σκόπευαν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Διευθύντριας του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την κατάσταση δεν βοήθησαν ούτε οι εργοδότες ούτε οι συνάδελφοί τους, καθώς όχι μόνο δεν έδωσαν άδεια αλλά δεν επέτρεψαν ούτε καν αλλαγή βάρδιας ώστε να μπορέσουν οι υποψήφιοι να πάνε να δώσουν εξετάσεις.

Το γεγονός προκαλεί οργή και θλίψη για την αναλγησία με την οποία έκοψαν τα φτερά σε αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν έστω και κουρασμένοι από τη δουλειά να μην εγκαταλείψουν τον στόχο τους

Ακολουθεί η ανάρτηση της Διευθύντριας που έχει κοινοποιηθεί από πλήθος χρηστών που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους:

“Οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ. Χανίων κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν όλη τη χρονιά να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές.

Μετά την δουλειά αν και κουρασμένοι παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής που έκαναν οι συνάδελφοι. Όμως σήμερα μόνο δύο συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Δυστυχώς στους υπόλοιπους οι εργοδότες τους δεν τους επέτρεψαν να αλλάξουν βάρδια για να μπορέσουν να δώσουν. Προσοχή, αλλαγή βάρδιας όχι άδεια.

Να επισημάνω ότι την ίδια αρνητική στάση είχαν και οι συνάδελφοί τους. Μόνο ντροπή και οργή γι αυτή την κατάσταση>>

Ούτε να σχολιάσω δεν μπορώ…Ντροπή!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook