Μία μεγάλη μορφή του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, θα βρεθεί στα Χανιά για το τουρνουά “3on3 – Τάπα στη βία και τον ρατσισμό”.

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν “μυστικά” του αθλήματος από τον “δράκο”, ο οποίος θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα.

Υπενθυμίζεται ότι το τουρνουά που αποτελεί ιδέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Ιουλίου στους Αγ. Αποστόλους. 

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει τα εξής:

Την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν απο τους μεγαλύτερους θρύλους του ευρωπαϊκού μπασκετ, θα εχουν οι κάτοικοι των Χανίων. 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος, εκτος απο τους αμέτρητους συλλογικούς τίτλους, έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση χρυσών μεταλλίων σε Ευρωμπάσκετ, τόσο ως παικτης όσο και ως προπονητής, θα βρεθεί στα μαγευτικά Χανιά και θα κοσμήσει με την παρουσία του, το τουρνουά “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 5 & 6 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.
 
Ο “δράκος” θα αποκαλύψει τα “μυστικά” του αθλήματος στους συμμετέχοντες, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα. 
 
Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.
 
Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook