Ο Αλέξης που μαχαιρώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει έναν φίλο του μόλις 14 ετών, πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 11 ημέρες νοσηλείας. Στο πλευρό του 19χρονου ήταν η μητέρα του και οι γιατροί του.

«Νιώθω πάρα πολύ ενθουσιασμένος να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά όπως πριν. Έχω πάρα πολλά πράγματα όπως καταλαβαίνετε που θέλω να κάνω», δήλωσε στο STAR ο 19χρονος.

«Ήρθα πάρα πολύ κοντά στον θάνατο. Μπόρεσα να τον νιώσω πολλές φορές σε όλη αυτή την περιπέτεια ας πούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως κέρδισα και πολλά από αυτό», συμπλήρωσε.

Ο ήρωας της Καλλιθέας, δέχθηκε εννέα μαχαιριές, η μία κοντά στην καρδιά, όταν πήγε να σώσει τον ανήλικο φίλο του.

«Το έκανα και για να υπερασπιστώ τους φίλους μου, αλλά και… είναι περίεργο κάποιος πέντε στενά από το σπίτι σου να σου βγάζει μαχαίρι. Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία να κυκλοφορεί άφοβα, ειδικά κοντά στο σπίτι του, 12:30 πως γίνεται ο άλλος να μου στερεί την ελευθερία να το κάνω αυτό», τόνισε.

Για το αν θα το ξαναέκανε είπε: «εννοείται, μην το πείτε στη μαμά μου αλλά δεν μετάνιωσα ακριβώς γι’ αυτό που έγινε γιατί η κατάληξη είναι, χάρη το προσωπικό και όλους όσους, να βγω ζωντανός από όλο αυτό».

«Νιώθω πίκρα που αυτός που με μαχαίρωσε κυκλοφορεί ελεύθερος» είπε.

Θυμίζουμε ότι ο 19χρονος δέχτηκε συνολικά εννέα μαχαιριέςαπό αγνώστους, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν 15χρονο φίλο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε στον ώμο επίτηδες με το σώμα του.

Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις αλλά και τα βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Σημειώνεται πως ο 19χρονος είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αητό Καλλιθέας με τον προπονητή του σε μήνυμά του στα social media να γράφει για το «παλλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση».

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook