Ο Μανούσος Βολουδάκης μίλησε χτες βράδυ σε συγκέντρωση φίλων του στις Βρύσσες Αποκορώνου. Παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση στις φορολογικές ελαφρύνσεις και στο πρόγραμμα για την ασφάλεια του πολίτη. 

Αναφέρθηκε και σε τοπικά ζητήματα, με έμφαση στις μονάδες βιολογικών καθαρισμών στις παραλίες του Αποκόρωνα, στο ΒΟΑΚ, αλλά και στο ζήτημα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την εν κρυπώ τοποθέτηση από τη ΔΕΗ ρυπογόνων γεννητριών στον υποσταθμό του Αποκόρωνα.  

Ο Μ. Βολουδάκης τόνισε ότι η κίνηση της ΔΕΗ είναι απαράδεκτη, τόσο διότι ρυπαίνει μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση ή δημοσιοποιημένη μελέτη για τις συνέπειες, όσο και για το γεγονός ότι είναι μια κίνηση πολύ υψηλού κόστους για την ίδια τη ΔΕΗ, σε σημείο που να γεννά αμφιβολίες για τη σκοπιμότητά της. 

Στη συγκέντρωση παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης, ο οποίος ενημέρωσε του συγκεντρωμένους για τα όσα έχουν συμβεί σχετικά με το θέμα, και για την ανυπαρξία ενημέρωσης αλλά και ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς της κυβέρνησης.  

Απαντώντας και σε σχετικό ερώτημα του Δημάρχου Αποκορώνου, ο Μ. Βολουδάκης τόνισε ότι συμπαρατάσσεται με το Δήμο ώστε αμέσως μετά τις εκλογές να απαιτήσουν από κοινού από τη νέα κυβέρνηση την απόσυρση των γεννητριών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook