Δύο ποδοσφαιριστές που συνυπήρξαν για δύο σεζόν στον ΑΟΧ/Κισσαμικό αποχαιρέτησαν την ομάδα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας. 

Ο λόγος για τους Μηνά Χαλκιαδάκη και Γιάννη Παπαδόπουλο, που ο καθένας τους αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τη χανιώτικη ομάδα. Ο Χαλκιαδάκης είχε συνολικά 40 συμμετοχές, 10 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ο Παπαδόπουλος υπερασπίστηκε την εστία συνολικά 26 φορές.

Η δήλωση του Χαλκιαδάκη ήταν η εξής:

Σήμερα κλείνει για εμένα ένας όμορφος κύκλος 2 χρόνων με την Ομάδα του Α.Ο.Χανιά-Κισσαμικού και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνεργάστηκα μέσα στην ομάδα!! Από τους φροντιστές μέχρι τους γιατρούς και από το προπονητικό τιμ τόσο της πρώτης χρονιάς όσο και της δεύτερης στην συνέχεια έως τον γενικό αρχηγό και τον πρόεδρο της ομάδας!! Ιδιαίτερα όμως να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου αυτά τα 2 χρόνια που δίχως αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!! Επίσης ευχαριστώ πολύ τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την αγάπη που μου έδειξε αυτά τα 2 χρόνια!! Καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΑΟΧανιά-Κισσαμικού!!

Η ανάρτηση του Παπαδόπουλου για το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook