Πάνω που είπαμε ότι ο ΟΦΗ καθάρισε με όλη αυτή την εμπλοκή του στο ματς με την Ηλιούπολη οι αθλητικοί εισαγγελείς κ. Φάκος και Αντωνακάκης έσπευσαν με μια κίνηση που αφήνει πολλά ερωτηματικά και για την αξιοπιστία των ίδιων να επανεξεταστεί η υπόθεση του ΟΦΗ που αθωώθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. 
Οι κ. Φάκος και Αντωνακάκης που έστειλαν αρχικά την υπόθεση την Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκα ζήτησαν την επανεξέταση της υπόθεσης από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ τόσο του ΟΦΗ όσο και του Θρασύβουλου χωρίς να πράξουν το ίδιο όμως με τον ΠΑΣ Γιάννινα που επίσης αθωώθηκε τόσο η ομάδα όσο και ο πρόεδρος αυτής κ. Χριστοβασίλης. 
Οι κινήσεις των αθλητικών εισαγγελέων προκαλούν πολλά ερωτηματικά από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι οι αποφάσεις στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αλλάζουν με περίεργο τρόπο όπως συνέβη στις περιπτώσεις του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας που ενώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League είχαν υποβιβαστεί στη συνέχεια στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή τους μετατράπηκε σε -10 και -8 βαθμούς αντίστοιχα. Λέτε να έχουμε κάτι διαφορετικό στην περίπτωση του ΟΦΗ και αν ναι ποιοι κρύβονται πίσω από την απόφαση των αθλητικών εισαγγελέων για την επανεξέταση της υπόθεσης του ΟΦΗ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook