Σε μια αξιέπαινη πράξη, που έγινε δεκτή με θέρμη από το Δήμαρχο Γόρτυνας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στην πρόσφατη συνεδρίαση, ο δημότης Μιχάλης Βαρδουλάκης, που είναι πολιτικός μηχανικός.

Ο κ. Βαρδουλάκης εκπόνησε παρέδωσε στον Δήμο Γόρτυνας, δωρεάν, μια ολοκληρωμένη μελέτη, η οποία αφορά την βελτίωση του δρόμου Άγιος Κύριλλος-Γέρος Κάμπος.
Τόσο ο κ. Σχοιναράκης, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, ευχαρίστησαν τον συνδημότη τους για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, με τον Δήμαρχο να τονίζει πως τέτοιες ανιδιοτελείς πράξεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

«Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρος όλων των δημοτών του Δήμου Γόρτυνας τον κ. Βαρδουλάκη που αφιλοκερδώς, εκπόνησε και μας παρέδωσε έτοιμη μια μελέτη,. Τέτοιου είδους ανιδιοτελείς ενέργειες πρέπει να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους. Πρέπει να αναφέρω πως έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να εντάξουμε την συγκεκριμένη μελέτη στο ΕΣΠΑ και θεωρώ πως λίαν συντόμως θα έχουμε θετικές εξελίξεις.» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γόρτυνας.

Να σημειωθεί ακόμη πως όπως η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον κ.Βαρδουλάκη, έχουν φροντίσει να έρθουν σε επαφή με ιδιοκτήτες περιουσιών απ΄όπου θα περάσει ο δρόμος κι έχουν αποσπάσει ήδη την συγκατάθεσή τους προκειμένου να επιτρέψουν την διάνοιξη χωρίς να ζητήσουν αποζημιώσεις. Η μελέτη αφορά τη διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση ενός τμήματος του δρόμου που ενώνει τον Άγιο Κύριλλο με το Γέρο Κάμπο (το υπόλοιπο κομμάτι έχει ήδη κατασκευαστεί) και έχει προϋπολογισμό 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η δημοπράτηση θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook