Βρισκόμαστε πια στην καρδιά του Καλοκαιριού. Έχουμε ήδη ψωνίσει τα καινούργια μας σανδάλια και το μαγιό εκείνο που μας κάνει να φαινόμαστε ακόμα πιο ωραίες στην παραλία. Το χειρότερό μας όμως είναι η θερμοκρασία που κάποιες μέρες είναι στα ύψη με αποτέλεσμα να αλλοιώνει το μακιγιάζ μας.

Και δεν αναφερόμαστε στις ώρες που βρισκόμαστε στο γραφείο αλλά στις βόλτες για ψώνια, τον καφέ με τις φίλες και τα beach bar τα απογεύματα του weekend.

Οι ειδικοί έχουν τη λύση και πάλι. Και φυσικά τη μαρτυρούν ώστε να παραμένει το μακιγιάζ στη θέση και κυρίως αναλλοίωτο όσο ζέστη κι αν κάνει.

Setting Spray: Σας έχουμε τονίσει τη σημασία του συγκεκριμένου προϊόντος. Οι make up artists επιμένουν ότι πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας σας ειδικά αν συνηθίζετε να φοράτε μακιγιάζ καθημερινά. Αφού ολοκληρώσετε το make up λοιπόν ψεκάζετε και είστε ήσυχες. Καλό είναι να το έχετε στην τσάντα σας ώστε να το ανανεώνεται κάθε φορά που νοιώθετε την ανάγκη.

Less is More: Όσο λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε τόσο το καλύτερο. Παράλληλα είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ανάλαφρες φόρμουλες που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα. Αποφύγετε τις κόμπακτ πούδρες για παράδειγμα και τα προϊόντα με υπερβολικά ματ υφή.

Συνδυάστε τις υφές: Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα μυστικό των make up artists που εφαρμόζουν κυρίως στον κινηματογράφο αλλά και στις πολύωρες φωτογραφίσεις. Πρόκειται για τις στρώσεις με δύο προϊόντα μακιγιάζ. Για παράδειγμα μπορείτε να απλώσετε μια λεπτή στρώση αντηλιακή κρέμα με χρώμα και στη συνέχεια διάφανη πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε στα ζυγωματικά (με κρεμώδες αλλά και σε στερεή μορφή blush) και στα χείλη με κραγιόν και lip balm.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook