“Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε!”

Σε δήλωσή του αναφορικά με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου απο την οποία αναδείχθηκε ως ένας απο τους τρεις Βουλευτές Χανίων της ΝΔ, ο κ. Βασίλης Διγαλάκης αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστώ θερμά τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου ανέθεσαν την ύψιστη ευθύνη να τους εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου και τους φίλους, που με στήριξαν με αγάπη, πίστη και εμπιστοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου που στάθηκε από την πρώτη στιγμή ενεργά στο πλευρό μου, φάρος φωτεινός και απάνεμο λιμάνι.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και σαφές. Η νέα κυβέρνηση όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλαμβάνει άμεσα την ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα μπροστά, οικοδομώντας ένα ευοίωνο μέλλον για όλους εμάς και τα παιδιά μας.

Είμαι εδώ για να εργαστώ, αδιάλειπτα και αδιάπτωτα, με ειλικρίνεια και πνεύμα συνεργασίας, για τα Χανιά και για την πατρίδα μας. 

Η εμπιστοσύνη των πολιτών αποτελεί ισχυρό κίνητρο και μεγάλη έμπνευση στην προσπάθεια που δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω, μαζί με τους συναδέλφους μου -τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους- προκειμένου να αποκτήσει ο τόπος μας αυτά που του αξίζουν, αλλά και για την ανασυγκρότηση της χώρας μας. 

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook