Στη βράβευση των Απόστολου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη προχωρά ο Δήμος Χανίων για τις επιτυχίες τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, που έγινε στο Καζάν της Ρωσίας. 

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χανίων την Τετάρτη (17/07, 11:00).

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Σε βράβευση των Απόστολου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη για τις επιτυχίες που κατάφεραν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας αποφάσισε να προχωρήσει ο Δήμος Χανίων.

Ειδικότερα, οι βραβεύσεις στους δύο πρωταθλητές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (17/7, 11:00) στο Δημαρχείο Χανίων.

Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Χανίων είναι το εξής:

Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 11.00: Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα βραβεύσει τους Χανιώτες πρωταθλητές της κολύμβησης, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.

Την Τετάρτη (17/7) στις 11 το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα βραβεύσει στο Δημαρχείο Χανίων, τους Χανιώτες πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και μέλη των Εθνικών ομάδων, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.

Ο Απόστολος Παπαστάμος κατέκτησε πρόσφατα δύο χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης που έγινε στο Καζάν της Ρωσίας, ενώ προκρίθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο, το 2020.

Ο Αλέξανδρος Κάχρης πραγματοποίησε σπουδαίες επιδόσεις και πέτυχε πανελλήνια ρεκόρ στο ίδιο Πανευρωπαϊκό τουρνουά, ενώ κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο.