Συγχαρητήρια ανακοίνωση για όλα τα μέλη της που βρίσκονται στους νέους πίνακες της ΚΕΔ/ΕΠΟ εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων.

Ειδική μνεία γίνεται στον Πέτρο Τσαγκαράκη, που θα έχει την ευκαιρία τη νέα σεζόν θα διευθύνει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΔ/ΕΠΣΧ έχει ως εξής:

«Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων εκφράζει τα συγχαρητήρια της σε όλα τα μέλη της (Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας), τα οποία συμπεριλήφθηκαν στις πρόσφατες αξιολογήσεις Εθνικών Κατηγοριών της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Εκφράζουμε ιδιαιτέρως τη χαρά μας για την τοποθέτηση του συναδέλφου Πέτρου Τσαγκαράκη, στην Πρώτη Κατηγορία Διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η παρουσία του στην ανώτερη κατηγορία αποτελεί τιμή για την Χανιώτικη Διαιτησία και το Χανιώτικο Ποδόσφαιρο.

Επιβράβευση των πολυετών προσπαθειών του και της συνέπειάς του στο χώρο της Διαιτησίας. Του ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη και “καλά σφυρίγματα”.

Η Διοίκηση και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, θα συνεχίσουν και τη φετινή περίοδο την προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, για την περαιτέρω άνοδο του επιπέδου της Διαιτησίας στο Νομό μας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook