Αναγνώστης του Flashnews.gr καταγγέλει ότι ιδιοκτήτης ομπρελοκαθισμάτων που τα ενοικιάζει σε παραλία του Μαραθίου τα χρέωσε παραπάνω από όσα ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνθρωπος που συχνάζει εδώ και 10 χρόνια στην παραλία του Μαραθίου, πλήρωνε πάντα 6 ευρώ τις δυο ξαπλώστρες με τη μια ομπρέλα. Αυτή τη φορά όμως τον περίμενε μια “έκπληξη” καθώς οι 2 ξαπλώστρες με την ομπρέλα του χρεώθηκαν 8 ευρώ.

Όταν ο ίδιος έκανε τη σχετική παρατήρηση στον ιδιοκτήτη των ομπρελοκαθισμάτων, εκείνος απάντησε ότι είναι ελεύθερο εμπόριο και το χρεώνει όσο θέλει.

Αυτό που είτε δεν γνώριζε είτε ηθελημένα απέκρυψε ο ιδιοκτητης είναι ότι στην παραλία του Μαραθίου, την ευθύνη για την παραχώρηση την έχει το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων (και όχι η κτηματική υπηρεσία όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες παραλίες του νησιού).

Στους όρους λοιπόν της διακήρυξης της πλειοδοτικής δημοπρασίας αναγράφεται ξεκάθαρα στο άρθρο 20 ότι η μέγιστη τιμή ενοικίασης του σετ ανέρχεται στα 6 ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη διακήρυξη της πλειοδοτικής δημοπρασίας

Και η απόδειξη από τη χρέωση

Στην καταγγελία ο αναγνώστης διερωτάται γιατί οι υπεύθυνοι κάνουν πάντα τα στραβά μάτια σε όλες τις παρανομίες που γίνονται και για ποιο λόγο “καλύπτονται” τέτοια περιστατικά;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook