Μια όμορφη εκδήλωση για να εκφράσουν οι πολίτες ένα ευχαριστώ απέναντι στους εθελοντές που διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλες τις γωνιές των Χανίων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου στη Δημοτική Αγορά Χανίων στις 19.00 το απόγευμα.

Η πρωτοβουλία ανήκει σε μια πολίτη ηθοποιό και ραδιοφωνική παραγωγό, την κα Ευαγγελία Λία Καπετανάκη η οποία θαυμάζοντας το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων Αγιος Ιωάννης, έγινε μέλος του.

Όπως αναφέρει η ίδια στο μήνυμά της:

“Μία συνάντηση να γνωρίσουμε τους αφανείς ΉΡΩΕΣ που τρέχουν να συλλέξουν αίμα για να σώσουν το συνάνθρωπο μας όταν το χρειαστεί… Ίσως είσαι εσύ αύριο, ίσως εγώ, κάποιος από όλους μας. Ελάτε λοιπόν να τους δούμε να τους γνωρίσουμε να τους χειροκροτήσουμε, δεν ζητούν αίμα αύριο, δεν ζητούν χρήματα, είναι απλώς “καλεσμένοι”. Την παρουσία σας, αυτό θέλω εγω προσωπικά, να τους δείξουμε ότι τους αξίζει ένα δυνατό χειροκρότημα και ένα μεγάλο μπράβο γιατί τρέχουν από χωριό σε χωριό για να μπορέσουν να σώσουν κάποια ανθρώπινη ζωή.
Με ό,τι καιρικές συνθήκες και να επικρατούν, ενώ εμείς είμαστε βολεμένοι στις εργασίες μας, στον καναπέ μας, στη θαλπωρή της οικογένειας μας. Αύριο λοιπόν Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 19.00, στη Δημοτική Αγορά Χανίων. Έχουμε ραντεβού…. θα είμαστε όλοι εκεί σας περιμένω… Ελεύθερη είσοδος, παραδοσιακοί χοροί, zumba παιχνίδι, Face painting και φυσικά κέρασμα για όλους από τους φίλους συμπατριώτες μας, που στο κάλεσμα ..ανταποκρίθηκαν….. Πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε για ένα όμορφο απόγευμα στην καρδιά των Χανίων. Με εκτίμηση Ευαγγελία Λία Καπετανάκη. (Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους ανθρώπους που αγκάλιασαν αυτή την ιδέα να γίνει πράξη) θα αναφερθώ με κάθε λεπτομέρεια ονομαστικά κάποια άλλη στιγμή ευχαριστώ από καρδιάς”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook