Η διοίκηση του ΕΒΕΧ απαντά στην επιστολή παραίτησης του Μ.Παπαβασιλείου

Την περασμένη Τρίτη 24 Ιουλίου μέσω δημόσιας επιστολής του, ο Μιχάλης Παπαβασιλείου γνωστοποίησε την παραίτησή του, από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, αφήνοντας αιχμές για την ασκούμενη διοίκηση στο ΕΒΕΧ.

Σήμερα, η διοίκηση του ΕΒΕΧ περνά στην αντεπίθεση απαντώντας με σκληρή γλώσσα στον παραιτηθέντα κ. Παπαβασιλείου.

Η ανακοίνωση του ΕΒΕΧ έχει ως εξής:

Η ανάγνωση της επιστολή του κ. Παπαβασιλείου, μας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. 

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που αναγνωρίζει δημοσίως ότι διαφωνεί με την ασκούμενη διοίκηση στο ΕΒΕΧ. 

Βεβαίως και διαφωνούμε κ. Παπαβασιλείου, γιατί εμείς επιλέξαμε να ασκήσουμε οι ίδιοι την διοίκηση του Επιμελητηρίου και να μην επιτρέψουμε να διοικείται ο οργανισμός από “σκιώδεις” προέδρους με τάσεις ρεβανσισμού σε προηγούμενες διοικήσεις, υπαλλήλους, αλλά και επιχειρηματίες/μέλη μας.

Βεβαίως και διαφωνούμε, γιατί εμείς επιλέξαμε να μην κομματικοποιήσουμε το επιμελητήριο για μικροπολιτικά οφέλη, αλλά να συνομιλούμε με ΟΛΟΥΣ για να δημιουργούμε ευρείες συμμαχίες στην προσπάθεια επίλυσης θεμάτων που ταλανίζουν την επιχειρηματικότητα. Αυτός είναι άλλωστε και ο θεσμικός ρόλος του Επιμελητηρίου. 

Βεβαίως και διαφωνούμε, γιατί όταν εμείς αποφασίσαμε να κατέβουμε στις εκλογές του επιμελητηρίου, επιλέξαμε να συγκροτήσουμε ένα σύνολο από μια συμπαγή ομάδα επιχειρηματιών και όχι “υπο-ομαδούλες” που λειτουργούν σε “παρασυναγωγές”.

Βεβαίως και διαφωνούμε, γιατί δεν είδαμε ποτέ το επιμελητήριο ως μέσο να “βγάλουμε σπασμένα”… Επιλέξαμε να λειτουργούμε με διαφάνεια και εσείς κ. Παπαβασιλείου, το γνωρίζετε πολύ καλά! 

Δεν έχουμε υπογράψει κανένα “γραμμάτιο” παρά μόνο με τους Χανιώτες επιχειρηματίες, τόσο αυτούς που μας στήριξαν στην εκλογή, όσο και με εκείνους που δεν μας στήριξαν και έχουμε σκοπό αυτό το γραμμάτιο της ανάπτυξης του τόπου μας, να το τιμήσουμε στο ακέραιο.

Εμείς άλλωστε, δεν έχουμε σκελετούς  για να κρύψουμε στην ντουλάπα.

Αυτές οι θεμελιώδεις διαφωνίες μας, μας έχουν υποχρεώσει καιρό τώρα, να τραβάμε διαφορετικούς δρόμους…

Θα συμφωνήσουμε λοιπόν μαζί σας σε δυο σημεία: 

Πρώτον, στο ότι διαφωνούμε και 

Δεύτερον, στο ότι όλοι μας θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας και σας ευχόμαστε σε εσάς και τους συνοδοιπόρους σας, ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι ήδη έχετε αποφασίσει να κάνετε…

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook