Ολοκληρώνεται η δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας της ΙΡΑ Χανίων στον πρώην αστυνομικό σταθμό Στερνών

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΙΡΑ Χανίων:

“Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη  για ολιγοήμερες διακοπές  στην πόλη των Χανίων  του προέδρου  της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Λάρνακας Κύπρου, Δημητρίου Κωνσταντίνου, ο οποίος συνοδευόταν με τον αδελφό του Γεώργιο Κωνσταντίνου .

Την υποδοχή και σύντομη ξενάγησή του στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης  έκανε με ιδιαίτερη  χαρά  ο υπογράφων και ο βοηθός Ταμία Πέτρος Τσίρος.

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων ενημέρωσε τον αγαπητό φίλο Δημήτρη ,ότι η επίσκεψή του  συμπίπτει με την  ολοκλήρωση του έργου  μετασκευής του πρώην Αστυνομικού Σταθμού  Στερνών Χανίων σε ξενώνα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών!

Μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων Χανίων-Λάρνακας, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

Ο αγαπητός συνάδελφος , εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, την Κρήτη την ιστορία της και ιδιαίτερα την πόλη των Χανίων όπου και διέμεινε.

Με την σειρά του μας συνεχάρη για την επιτυχία  παραχώρησης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας του οικήματος του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας της ΙΡΑ Χανίων και μας ευχήθηκε  καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook