Ο Αστέριος Νικολίτσης μετά από μία σεζόν στην Παλαιόχωρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανακρωτηριακό. 

Ο 27χρονος αμυντικός υπέγραψε στους πρωταθλητές Χανίων και θα ενισχύσει την προσπάθειά τους στη Γ’ Εθνική. Σημαντική είναι και η παραμονή του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και αρχηγού, παράλληλα, Σάκη Μπαδιεριτάκη. 

Οι ανακοινώσεις της ομάδας έχουν ως εξής:

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αστέριο ΝΙΚΟΛΙΤΣΗ.

Ο 27χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της Παλαιόχωρας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Football League όπως ο Πιερικός, ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Αιγινιακός.

Στέργιο σε καλωσορίζουμε στο Ακρωτήρι και σου ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!!!

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ και αρχηγό της ομάδας μας Θανάση ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗ.

Ο “Sak-Attack” από το 2014 που αγωνίζεται στο Ακρωτήρι κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του Πανακρωτηριακού, καθώς από πέρυσι έγινε ο πρώτος σκόρερ με περισσότερα από εκατόν είκοσι γκολ (120) γκολ στο πρωτάθλημα και δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το ταξίδι της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα όμορφες στιγμές στα γήπεδα και τα επόμενα χρόνια με τη φανέλα της ομάδας μας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook