Την πρώτη της συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν έχει προγραμματισμένη η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, το απόγευμα της Τετάρτης (07/08, 16:00), στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. 

Στο πρώτο "ραντεβού" καλούνται ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το έτος 2001 έως το 2004, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν έγγραφη άδεια από τα σωματεία τους. 

Νέος προπονητής της Κ19 υπενθυμίζεται ότι είναι ο Βασίλης Κούτας, που θα έχει ως συνεργάτες τους Σταύρο Ζυμβραγουδάκη (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Αλέξανδρο Τσιπιανίτη (προπονητής τερματοφυλάκων). Μελλοντικά το τιμ θα πλαισιωθεί από τον γυμναστή αποκατάστασης της πρώτης ομάδας Χάρη Αποστολίδη. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 16:00, στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά.

Η προετοιμασία θα αρχίσει υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Βασίλη Κούτα και των συνεργατών του Σταύρου Ζυμβραγουδάκη (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Αλέξανδρο Τσιπιανίτη (προπονητής τερματοφυλάκων). Υπενθυμίζεται ότι το προπονητικό επιτελείο θα ενισχυθεί και με τον εκ των συνεργατών του Αλέκου Βοσνιάδη στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ, Χάρη Αποστολίδη.

Στην πρώτη προπόνηση καλούνται να δώσουν το "παρών" ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2001 – 2002 – 2003 - 2004, οι οποίοι όμως για να συμμετέχουν στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν έγγραφη άδεια του σωματείου στο οποίο ανήκουν.