Εξιχνιάστηκαν,  δέκα υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο.

Συνελήφθη ένας 33χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αφαίρεσε, κοσμήματα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ
 
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δέκα υποθέσεων κλοπών σε βάρος ισάριθμων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 33χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 3 Αυγούστου ως και τις 20 του μήνα, είχε αφαιρέσει από δέκα γυναίκες ηλικίας από 54 έως και 83 ετών κοσμήματα.

Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν από τον νόμο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook