Το νεαρό αγόρι είχε μάλιστα προειδοποιήσει τους φίλους του στο group που είχαν στο WhatsApp, αλλά κανείς δεν πίστεψε οτι μπορεί να το κάνει.

Μία απίστευτη τραγωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για τον θάνατο ενός 13χρονου στο Οξφορντσάιρ της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης, όλα συνηγορούν πως ο Harry Storey αποφάσισε να αυτοκτονήσει, επειδή είδε το κορίτσι που είχε ερωτευτεί να βγαίνει με ένα άλλο αγόρι.

Μάλιστα τις προθέσεις του, τις είχε εκφράσει στο group του WhatsApp που είχε με τους φίλους του, όμως κανείς δεν πίστεψε οτι μπορεί να το κάνει πράξη.

Μέχρι που την 1η Μαρτίου, ο πατέρας του Άντριου μπήκε στο δωμάτιό του και τον είδε κρεμασμένο.

Σοκαρισμένος από την εικόνα που αντίκρισε, τον κατέβασε αμέσως και επιχείρησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, φωνάζοντας στην γυναίκα του να ειδοποιήσει ασθενοφόρο.

Ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει και η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη, καθώς τρεις μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή στο John Radcliffe Hospital.

«Ήταν ένα χαρισματικό αγόρι που του άρεσε ο αθλητισμός, καθώς έπαιζε ράγκμπι, κρίκετ και τένις.

Μιλούσε σε όλους με ευκολία και είχε μία φυσική ικανότητα να μπαίνει σε κάνει συζήτηση.

Σε εμάς έμοιαζε σαν ένα φυσιολογικό παιδί, αλλά είχε υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του. Όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα», είπε ο πατέρας του στο δικαστήριο.

Από την πλευρά του, ο ντετέκτιβ, Lou Heffernan-Glover κατέθεσε: «Νομίζω οτι έχασε απροσδόκητα την συνείδησή του. Η πράξη του δεν θα μπορούσε να προβλεφτεί και να προληφθεί από την οικογένειά του».

Ο δικαστής από την πλευρά του, είπε: «Ο Harry μπορεί να είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του, αλλά οι έφηβοι λένε τέτοια πράγματα συνεχώς. Νομίζω οτι δεν ήθελε να σκοτώσει τον εαυτό του. Θα έλεγα πως ήταν κάτι σαν ατύχημα. Ανέλαβε ένα κίνδυνο, όμως πήγε στραβά και κατέληξε σε θάνατο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook