Λίγοι τόποι έχουν την ικανότητα να σε μαγέψουν τόσο έντονα και να σε γοητεύσουν με την απαράμιλλη ομορφιά και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα τους. Αν δεν έχεις επισκεφθεί τον Μπάλο και τη Γραμβούσα, κάτι έχεις χάσει.. και αν πάλι το έχεις κάνει ήδη, σίγουρα θες να το ξαναζήσεις...

Ταξίδι στον κόλπο της Κισάμου... Η γραμμή του ορίζοντα και ο ουρανός. Χίλιες αποχρώσεις του μπλε. Μια σύνθεση από απότομα βράχια, πλαγιές, μια θάλασσα απέραντα γαλάζια και κρυφές αμμουδιές.

Τίποτα, από όσα έχετε ακούσει ή δει, δεν μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε, αυτό που θα νιώσετε όταν φθάσετε στο Μπάλο, στα σμαραγδένιατου νερά, στην απέραντη αμμουδιά του, στη αλλόκοτη ομορφιά του τοπίου του, με τα βράχια και τις πλαγιές να υψώνονται πάνω από το κεφάλι σας...!

Η αύρα της Γραμβούσας απ’ την άλλη, φορτωμένη με θρύλους και ιστορίες ανθρώπων, περιβάλλει αυτό το κομμάτι της κρητικής γης, το κάστρο και την πανοραμική θέα. Το νησί γίνεται μια σύνθεση από επιβλητικές εικόνες και αισθήσεις που μαγνητίζουν το μυαλό.

Εξερευνήσετε την εμπειρία αυτών των δυσπρόσιτων και πανέμορφων τόπων απολαμβάνοντας το άνετο ταξίδι.

Νοιώστε την ενέργεια της θάλασσας και της φύσης.

Αποδράστε σε μια άλλη πραγματικότητα με γεύση αλμύρας και αίσθηση θαυμαστού και αιώνιου.Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook