Δείτε αναλυτικά τα ονόματα

Η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF» ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα επιλογής των υποψηφίων για σπουδές, για το 2ο πρόγραμμα υποτροφιών 2019-2020.

Βασικά κριτήρια της επιλογής των υποψηφίων αποτέλεσαν οι ακαδημαϊκές επιδόσεις, η δήλωση σκοπού τους, η ρεθυμνιακή εντοπιότητα -όπως προβλεπόταν από την αναλυτική προκήρυξη-, η κοινωνικο-οικονομική τους κατάσταση, καθώς και η επαγγελματική τους συνέπεια και προοπτική.

Η ΑΜΚΕ «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF», στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων της, ανακοινώνει, επίσης, τις χορηγίες για μετεκπαίδευση σε στελέχη και εργαζόμενους στον Όμιλο Grecotel.Ο φορέας «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF», συνεχίζει στο δρόμο που έχει χαράξει και συνεχίζει να χαράζει ο ιδρυτής του συστηματοποιώντας την 50χρονη προσφορά του.

Το αντίδωρο, όπως ο ίδιος το ονομάζει, προς την κοινωνία, το γενέθλιο τόπο, το Ρέθυμνο και τους ανθρώπους του. Στόχος, με τις υποτροφίες, τις χορηγίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, είναι η στήριξη των νέων ανθρώπων του Ρεθύμνου, της Κρήτης και κατ’ επέκταση της πατρίδας μας για την απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών τους, καθώς και η ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας στον χώρο του Τουρισμού αλλά και ευρύτερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook