Σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαικής Ένωσης καλεί όλους τους; αγρότες των Χανίων, η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10/2 στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Νέων Καταστημάτων των Χανίων.

Όπως γράφει μεταξύ άλλων σε σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΣΥ Χανίων \” Το 2011 συμπληρώνονται 30 χρόνια, από τότε που μας έταξαν, ότι με την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ, οι αγρότες θα τρώμε με «χρυσά κουτάλια».

 Όμως μας πήραν και αυτά που είχαμε, για να αυξήσουν τα κέρδη τους τα μονοπώλια, οι τράπεζες, εμποροβιομήχανοι και μεγαλοπαραγωγοί. Την τελευταία 10ετία μειώθηκε δραστικά το αγροτικό εισόδημα , αλλά και οι μικρομεσαίοι αγρότες.

 Τα επίσημα στοιχεία δίνουν ότι ξεκληρίστηκε το 25%, ωστόσο οι ρυθμοί καταστροφής των μικρομεσαίων αγροτών επιταχύνονται με τη ΚΑΠ 2014-2020 για να κυριαρχήσουν αποκλειστικά οι μεγάλες καπιταλιστικές αγροτικές επιχειρήσεις, όπως γίνεται και στους άλλους τομείς της οικονομίας.

 Αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος της ΕΕ και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου. Έτσι δεν έχουμε άλλο δρόμο από την ένταση του αγώνα μας! \”

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΑΣΥ Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook