Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν – Σημαντική δωρεά από την ΕΤΑΝΑΠ στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων

Για 17η φορά σήμερα διεξήχθη στα Χανιά η εκδήλωση στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών. Η φλόγα της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Ελπίδας και της Ζωής ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Κυριακής από την Δημοτική Αγορά με κατάληξη το Γιαλί Τζαμισί στο παλιό Λιμάνι Χανίων.

Ήταν μια γιορτή αλληλεγγύης, εθελοντισμού και ελπίδας στην οποία το παρών έδωσαν πάρα πολλοί , μικροί και μεγάλοι.

Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε η δωρεά στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων «Αγ. Ιωάννης, ενός αυτοκινήτου από την Εταιρεία Ανάπτυξης Αποκορώνου (ΕΤΑΝΑΠ)  που παράγει το γνωστό εμφιαλωμένο νερό «Σαμαριά».

Παρών ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ  κ.Μανώλης Αποστολάκης που παρέδωσε το κλειδί του αυτοκινήτου στην πρόεδρο του συλλόγου Δέσποινα Ροδουσάκη, η οποία με την σειρά της του προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο.

Από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς είχε στηθεί μια γιορτή με χορούς  και με τους λαμπαδηφόρους να περιμένουν την ώρα να ανάψουν τις δάδες.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν πορεία μέχρι το παλιό λιμάνι όπου συνεχίστηκε η γιορτή και με αρκετές εκπλήξεις, όπως “εν πλώ” λαμπαδηδρομία  με την συμμετοχή πολλών σκαφών, “εν πλώ” μουσική και τραγούδια από την μουσική παρέα “Καθ’ωδών” και με συναυλία με τον Μάνο Παπαδάκη και το συγκρότημά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook