Από τον πρώτο καιρό της σχέσης φερόταν άσχημα και την αποκαλούσε «χοντρή» και «τεμπέλα»

Μία γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία μίλησε για την απίστευτη κακοποίηση από τον σύζυγό της. Ο άντρας της τη βίαζε κάθε εβδομάδα επί δέκα χρόνια, κάποιες φορές μάλιστα μπροστά και τα παιδιά τους.

Η 35χρονη Τζέιν Χάνμορε μίλησε δημόσια για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 40χρονου Μπράιαν Χάνμορ, ο οποίος καταδικάστηκε με 10 χρόνια ποινή φυλάκισης για τους βιασμούς, τον Ιανουάριο του 2018.

Η νεαρή που είναι μητέρα 5 παιδιών και εργάζεται ως νοσηλεύτρια τόνισε: «Μιλάω δημοσίως για να δείξω στους άλλους ότι μπορείς να ξαναχτίσεις τη ζωή σου μετά από την κακοποίηση. Δεν είναι ποτέ αργά να “δραπετεύσεις” και να βρεις δικαιοσύνη».

Η γνωριμία και ο έρωτας με τον… εφιάλτη

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 και από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους εκείνος την κακοποιούσε… αποκαλώντας την «χοντρή» και «τεμπέλα».

«Όταν ο γιος μας ήταν 5 μηνών, με βίασε για πρώτη φορά όταν εγώ αρνήθηκα να κάνω σεξ μαζί του. Μετά ένιωθα ντροπή και αηδία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να “δραπετεύσω”. Μία μέρα τα παιδιά μπήκαν στην κουζίνα ενώ στεκόμουν στο νεροχύτη και με βίαζε ο Μπράιαν.

Μετά με ρώτησαν γιατί έκλαιγα. Τους είπα ψέματα ότι έκοψα το δάχτυλο μου και τους ζήτησαν να πάνε πίσω στο σαλόνι μιας και συνέχιζε να με βιάζει. Φοβόμουν τόσο πολύ να το πω σε κάποιον και ο Μπράιαν με είχε πείσει ότι δεν πρόκειται να με πιστέψει κανείς» εξομολογείται η μητέρα.

Το 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε αλλά δυο χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2012, η Τζέιν αποφάσισε να αφήσει τον Μπράιαν παρά το γεγονός ότι ζούσαν στο ίδιο σπίτι για τα παιδιά.

Η «απελευθέρωση» και η τρομακτική επίθεση

Τελικά τον Απρίλιο του 2012 εκείνος μετακόμισε αλλά δεν ήθελε να αφήσει την Τζέιν στην ησυχία της. Μάλιστα, είχε μπουκάρει και στο σπίτι της ενώ δεν σταματούσε να την παίρνει τηλέφωνα.

Το 2013 η Τζειν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του άντρα της. Μέχρι τότε όμως εκείνος την ενοχλούσε συνέχεια ενώ έφτασε και σε σημείο να της επιτεθεί.

«Μία μέρα ο Μπράιαν μπούκαρε μέσα στο σπίτι μου και αρνείτο να φύγει. Με πέταξε στο πάτωμα, με έπνιγε και μετά με έσυρε από τα μαλλιά στο σαλόνι. Ευτυχώς δυο από τους γιους μου (12 και 14 ετών) άκουσαν τα ουρλιαχτά μου και έτρεξαν να με σώσουν.

Ο ένας κάλεσε την αστυνομία. Με βοήθησαν να γλιτώσω από τα χέρια του και να κλειδώσω την πόρτα. Μετά από αυτό, ο Μπράιαν συνελήφθη το 2014 γιατί έσπασε τα ασφαλιστικά μέτρα. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να με ενοχλεί. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα και μου έστελνε μηνύματα. Με παρακαλούσε να τον δεχτώ πίσω» τόνισε η 35χρονη.

Μετά από όλα αυτά, η Τζέιν βρήκε τη δύναμη και πήγε στην αστυνομία και μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε τόσα χρόνια και κατήγγειλε τους βιασμούς που έστειλαν τον Μπράιαν στη φυλακή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook