Το ιδιωτικό νησί στα ανοιχτά του Μπελίζ προσφέρει μοναδικές luxury συγκινήσεις

Τι παίρνεις άραγε με 4.000 δολάρια/βραδιά (3.600 ευρώ) σε όρους αποκλειστικότητας και πολυτέλειας;

Μα ένα ολόκληρο νησάκι στα ανοιχτά του Μπελίζ της Κεντρικής Αμερικής που προσφέρει γενναίες δόσεις της μαγείας που μόνο η Καραϊβική ξέρει να χαρίζει.

Το εξωτικό νησί των 2,5 στρεμμάτων έχει πέντε βίλες 92 τετραγωνικών μέτρων, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει 14 ενήλικες και 6 παιδιά, κάτι που το κάνει ιδανικό για παρέες κροίσων με οικογένεια.

Σε παραδοσιακό στιλ Καραϊβικής και χωρίς υπερβολές, τα δωμάτια είναι γεμάτα με μπαμπού και έπιπλα που φτιάχνονται στο νησιωτικό σύμπλεγμα, καθώς η αυθεντικότητα είναι το ζητούμενο.

Λευκές παραλίες, πεντακάθαρα εξωτικά νερά, ιδιωτικός σεφ, οδηγοί, ξεναγοί, καμαριέρες και μια στρατιά από υπαλλήλους είναι στη διακριτική ευχέρεια των πελατών, οι οποίοι όταν δεν είναι στην παραλία βρίσκονται στο κέντρο του νησιού με τους φοίνικες, όπου υπάρχουν η τραπεζαρία, το σαλόνι, η κουζίνα και το μπαρ, αλλά και η πισίνα με το θαλασσινό νερό.

Το Kanu Island είναι μια ολοκαίνουρια προσθήκη στον χώρο των ιδιωτικών resorts, προσφέροντας ό,τι μπορεί το πολύ χρήμα να αγοράσει.

Νοικιάζεται ολόκληρο για τουλάχιστον 4 βράδια…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook